10. SaarLorLux väntar

10. SaarLorLux väntar
5
(7)

Under de bästa seglingsförhållandena ägde intensiv segling, taktik och teknikträning rum på Bostalsee i helgen - under ledning av Uwe Mares, en flerfaldig OS-deltagare. De olika segelprofilerna kontrollerades och jämfördes intensivt och det gjordes intressanta fynd. Under middagen i en vänlig atmosfär var det en stimulerande diskussion och öppen diskussion om möjliga förbättringar för varje seglareespluktade.

Saar-Lor-Lux Regatta står återigen för europeisk internationalitet. Med deltagare från 7 nationer hittills är årets jubileumsevenemang ännu ett vänskapligt möte för 2.4mR-seglare inom European Circuits. Favoriter inkluderar:  

  • Titelverteiger och vinnare av 2023 års europeiska ranking Urs Infanger från Schweiz
  • Megan Pascoe, Grand Britania, som regerande europamästare
  • Ben van Cauwenbergh, Belgien, 3:a i 2023 års europeiska ranking
  • Ulli Libor, tvåfaldig olympisk medaljör,
  • och naturligtvis ett antal "outsiders" som också räknar ut sina chanser att vinna...

Evenemanget är begränsat till 30 deltagare……Med för närvarande 26 anmälningar finns endast 4 platser tillgängliga! Klicka här för de sista registreringsalternativen.

Utöver utbildningen, stödprogrammet för Pfinregatta planerad. Liksom förra året kommer alla deltagare att få en omfattande vård från ankomst till avresa. För de sjömän som anländer på freitag det blir mysigt samvaro i klubbgastronomin igen, vernissagen på lördag med proseccomottagning blir till en saarländsk tarte flambée-middag, ölkoj med snacks på kranen efter regattan, ett lunchsnack från startfartyget är planerad till söndagslunch och vid jubileumsmiddagen firades evenemangets utveckling från ett nationellt evenemang till en europeisk regatta. Alla som någonsin har varit i Saar-Lor-Lux regatta, vet vad saarländsk gästfrihet betyder!

När du gillar den här artikeln?

Klicka på en trofé!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal recensioner: 7

Inga recensioner ännu! Var den första att betygsätta detta inlägg.

Vi beklagar att du inte gillade inlägget!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Hur kan vi förbättra det här inlägget?

(141 besök)

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt