Strålande start på European Circuit 2024

Strålande start på European Circuit 2024
5
(8)

2.4 2024mR-säsongen i Europa har börjat med en lysande sådan French Open in Frankreich (Moisson-Lavacourt), norsydväst om Paris.

Sådär European Circuit motsvarar, Christophe, Loic och deras team har 22 sjömän från Schweiz, Irloch, Belborta, England, Irloch, Tyskland och Frankreich bjöd på ett fantastiskt arrangemang där gästfriheten var i topp. Sjön, båtplatserna för båtarna, parkeringsplatserna för husbilar, sovplatser för sjömännen och frukost-, lunch- och middagsserveringen lämnade inget övrigt att önska.

Nöjda deltagare från 6 nationer

Es är I början av mars, men vädergudarna var fortfarande snälla mot ossitaVi kunde segla fyra vackra race i solsken och medelvind. På lördagen var det molnigt och vid lunchtid hade tre regattor seglats i medelvind.

Efter lunch ville jag gå till sjön seine inte avslöja den verkliga vindriktningen och han visade vad som är möjligt här med en storm på runt 15 minuter med regn och hård vind. Efter att vi hade testat alla våra pumpar kunde vi fortsätta och segla ytterligare två race i lättare vindar. På söndagen var det först ingen vind, men eftersom det kort såg ut som om det skulle bli vind ville tävlingskommittén försöka starta ett nytt lopp. Men tyvärr räckte inte vinden och tävlingskommittén beslutade konsekvent och korrekt att avsluta regattan.

Grattis till digger Urs Infanger (1:a plats), Robert Humbert (2:a plats) och Ulli Libor (3:e plats).

Så här ser duger från

Beröm går också till sporternafradu Megan Pascoe! Även om du är professionellt friitags kunde inte starta, hon kom på lördagar och seglade med oss ​​trots att det inte längre fanns någon chans att komma på pallen. Det kan du också se European Circuit är mer än bara segling.

Nu ser jag fram emot det andra stoppet European Circuit på Bostalsee, som sjöman och som arrangör.

Michael Jacobs, GER 80, vinnare av Report Trophy

Ergebnisse

fler bilder

När du gillar den här artikeln?

Klicka på en trofé!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal recensioner: 8

Inga recensioner ännu! Var den första att betygsätta detta inlägg.

Vi beklagar att du inte gillade inlägget!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Hur kan vi förbättra det här inlägget?

(314 besök)

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt