Senaste regatta 2023: AntwerpCityCup

Senaste regatta 2023: AntwerpCityCup
5
(3)

För den sjätte och sista regattan in European Circuit Nedräkningen börjar 2023. Vid anmälningstidens utgång var det 31 startande, vilket är maxgränsen för sjön och hamnen. Regattan har en lång, gerAdjö också internationell tradition. Den här gången dyker sjömän upp BelGien, Tyskland, Frankreich, Storbritannienitannie Irlsamt Nederländerna och Tjeckien. Det starkaste startfältet utgörs av tyskarna (11), följt av Großbritannien (7), Franrich (6), Belgia (3), Nederländerna (2) och Tjeckien och Irloch varje (1). Detta speglar ungefär storleken på de nationella klassföreningarna.

Den stora favoriten är den multipla dugeri AntwerpCityCup från Great Britannien (se vandringspriset ovan), som förmodligen kommer att börja med en helt ny konstruktion för första gången. Vi kan gesptillkännages.

Megan Pescoe

Vi har en fantastisk sådan på gångger Slutförande av European Circuit 2023 framåt.

När du gillar den här artikeln?

Klicka på en trofé!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal recensioner: 3

Inga recensioner ännu! Var den första att betygsätta detta inlägg.

Vi beklagar att du inte gillade inlägget!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Hur kan vi förbättra det här inlägget?

(125 besök)

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt