Report Trophy beim European Circuit

Report Trophy beim European Circuit
5
(5)

Vid regattor av European Circuit det kommer självklart också att finnas rapporter om vädret, deltagarna, resultaten, stödprogrammet etc.; för det är vad dina vänner, din familj och säkert du själv förväntar dig.

För att vi ska kunna få en deltagare att skriva rapporten åt gången har vi Report Trophy donerade. 5:e platsen i den totala rankingen vinner denna underbara trofé och får skriva rapporten som kommer att publiceras på denna hemsida. Vem som helst kan komma in seiner modersmålsskrivning. Översättningen sker sedan autautomatiskt till valfritt europeiskt språk.

Så att vi kan få pokalen nästa gång European Circuit regatta tillgänglig igen, kan utmaningspriset inte behållas. Snarare efter den ceremoniella överlämnandet vid prisutdelningen och ett foto med pristagarenger lägg tillbaka i resväskan och höll till nästa regatta.

skyddad Report Trophy

Priset kommer dockger i Report Hall of Fame inkluderas på denna webbplats så att namnet och fotot kommer att bevaras för alltid. Om det inte är ett extra incitament... 🙂

När du gillar den här artikeln?

Klicka på en trofé!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal recensioner: 5

Inga recensioner ännu! Var den första att betygsätta detta inlägg.

Vi beklagar att du inte gillade inlägget!

Låt oss förbättra det här inlägget!

Hur kan vi förbättra det här inlägget?

(86 besök)

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt