Månedsbrev – mai 2023 av Lutz-Christian Schröder

Månedsbrev – mai 2023 av Lutz-Christian Schröder
5
(11)

Handling …

... fritt oversatt betyr det for meg: kom i bevegelse. Det er et velkjent faktum at bevegelse muliggjør utvikling og fremgang. Vi trenger absolutt denne videreutviklingen for vår klasse av 2.4mR. Klassen består ikke bare av båter, men fremfor alt av mennesker som møtes for å seile disse fantastiske båtene og også for å tilbringe god tid sammen på land.

Siden vi er ja gerNår jeg kaller det en inkluderende klasse, antar jeg at mangfold er dagens orden – så vi inkluderer mange forskjellige ting. Mangfold i form av ulike individuelle muligheter, ulike båter med samme måleformel, ulike land og kulturer, nye formater og kanskje mye mer. Hovedsaken er at det bringer oss sammen og er morsomt. For å forene alt dette krever kompetanse, mot, toleranse og til slutt... å komme i bevegelse. Handling..., bare! Jeg ønsker oss alle ånden og motet til å få dette mangfoldet i gang, eller enda bedre, på vannet.

I så måte er jeg glad for ideenger våre europeiske venner under tittelen Action4Europe Å våge noe nytt - å arrangere utfordrende regattaer og ha det hyggelig sammen (med god mat) på utvalgte steder i Europa. I alle fall er jeg så imponert over dette prosjektet at legendarisk Nevellüüchtregattaen, som arrangeres for 10. gang i år Action4Europe spiller med. Jeg ønsker oss alle en god seilsommer og inviterer i dag til 30.09./01.10. til Plau am See.

Lutz Christian Schroeder GER 6
arrangør av Nevellüüchtregatta fra Plauer Hai Live

Bilder: Moritz Rennecke og LC Schroeder

Som du liker denne artikkelen?

Klikk på et trofé!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall anmeldelser: 11

Ingen anmeldelser ennå! Vær den første til å vurdere dette innlegget.

Vi beklager at du ikke likte innlegget!

La oss forbedre dette innlegget!

Hvordan kan vi forbedre dette innlegget?

(311 besøk)

en kommentar

  • Steve Bullmore

    Godt skrevet Lutz Christian! Det er et slikt fellestrekk i tankene som nå blir uttrykt på denne nettsiden. Vi trenger hele klassen eller enda flere seilere til å se meningen i det som skrives og fremfor alt føles og være modige nok til å stå frem og støtte disse følelsene. Godt gjort igjen Lutz Christian. Steve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * merket