Report Trophy beim European Circuit

Report Trophy beim European Circuit
5
(5)

På regattaene til European Circuit det blir selvfølgelig også rapporter om været, deltakerne, resultatene, støtteprogrammet osv.; fordi det er det vennene dine, familien din og sikkert deg selv forventer.

For at vi skal få én deltaker til å skrive rapporten om gangen, har vi Report Trophy donert. 5. plassen i den samlede rangeringen vinner denne fantastiske trofeet og får lov til å skrive rapporten som vil bli publisert på denne nettsiden. Hvem som helst kan komme inn seiner morsmålsskriving. Deretter finner oversettelsen sted autautomatisk til et hvilket som helst europeisk språk.

Slik at vi kan få trofeet neste gang European Circuit regatta tilgjengelig igjen, kan det hende at utfordringspremien ikke beholdes. Snarere etter den seremonielle overrekkelsen ved prisutdelingen og et bilde med prisvinnerenger puttet tilbake i kofferten og holdt til neste regatta.

beskyttet Report Trophy

Det vil imidlertid prisenger i Report Hall of Fame inkludert på denne nettsiden slik at navnet og bildet vil bli bevart for alltid. Hvis det ikke er et ekstra insentiv... 🙂

Som du liker denne artikkelen?

Klikk på et trofé!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall anmeldelser: 5

Ingen anmeldelser ennå! Vær den første til å vurdere dette innlegget.

Vi beklager at du ikke likte innlegget!

La oss forbedre dette innlegget!

Hvordan kan vi forbedre dette innlegget?

(86 besøk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * merket