Laatste regatta in 2023: AntwerpCityCup

By Redactie0 reacties
Laatste regatta in 2023: AntwerpCityCup
5
(3)

Voor de zesde en laatste regatta in European Circuit Het aftellen begint in 2023. Op de uiterste inschrijfdeadline waren er 31 starters, wat de maximale limiet is voor het meer en de haven. De regatta heeft een lange, gerVaarwel ook internationale traditie. Dit keer verschijnen er zeilers BelGien, Duitsland, Frankreich, Groot-Brittanniëitanie Irlen Nederland en Tsjechië. Het sterkste startveld bestaat uit de Duitsers (11), gevolgd door Großbritannien (7), Frarijk (6), Belgia (3), Nederland (2) en Tsjechië en Irlen elk (1). Dit weerspiegelt grofweg de omvang van de nationale klassenverenigingen.

De grote favoriet is de multiple yougerin de AntwerpCityCup uit Grootbritannien (zie de wandelprijs hierboven), die waarschijnlijk voor het eerst met een geheel nieuwe constructie zal beginnen. Wij kunnen gespaangekondigd worden.

Megan Pescoë

Er komt een geweldige aanger Voltooiing van de European Circuit 2023 vooruit.

Terwijl je geniet van dit artikel?

Klik op een trofee!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal beoordelingen: 3

Nog geen beoordelingen! Beoordeel als eerste dit bericht.

Het spijt ons dat je de post niet leuk vond!

Laten we dit bericht verbeteren!

Hoe kunnen we dit bericht verbeteren?

(125 bezoeken)

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * markiert