Haastava regattapurjehdus ystävien kesken

Haastava regattapurjehdus ystävien kesken
5
(15)

Kuole 10. Saar-Lor-Lux-Regatta ei ollut vain kohokohta Bostalseen regattien joukossa, vaan myös toinen kohokohta European Circuit 2024 jälkeen loistava aloitus French Open. Mukana oli 28 merimiestä seitsemästä Euroopan maasta. Taas oli regattapurjehdus korkealla urheilullisella tasolla ja erittäin ystävällinen ja rento ilmapiiri purjehtijien ja saattajien keskuudessa, ei vähiten laajan ja vaikuttavan saateohjelman ansiosta. Molemmista yhdessä on tulossa yhä enemmän regattojen ominaisuus European Circuit. Mutta ensin urheilusta:

Kolmen päivän aikana oli suunniteltu 10 kilpailua. Lauantaina jouduttiin odottamaan pitkään, kunnes tasainen mutta melko heikko lännen tuuli antoi meille mahdollisuuden lähteä liikkeelle. Megan voitti ensimmäisen kilpailun Beniä edellä. Ulli, Urs ja Detlef. Ja päästäkseni suoraan asiaan. Tämä oli myös maanantain viiden ensimmäisen sijan kokonaistulos. Mutta siihen asti se oli silti vaikeaa gertulee olemaan. Toisessa kilpailussa Megan oli jälleen Benin edessä, mutta hänen takanaan oli Christophe Etorre alkaen Frankreich juoksi loistavasti kolmannella sijalla. Kolmannessa kilpailussa tuuli heikkeni ennen viimeistä myötätuulen kurssia. Se peruttiin, vaikka osa osallistujista oli jo ylittänyt maaliviivan.

Sunnuntaina oli jotain vahvaageren tuuli lännestä lounaaseen ja kolmannessa kilpailussa Christophe asetti seine hyvä suoritus startista maaliin ennen Megania ja Ulli. Sen takana oli aina erittäin tiukkaa päivän kolmessa muussa kilpailussa, mikä näkyi poijujen massapyörityksissä, joissa 10 paikkaa menetettiin tai saavutettiin sekä kentällä että lyhyellä maaliviivalla. Loppujen lopuksi tulokset edustivat kuitenkin tyydyttävästi kaikkien suoritustasoa.

Koska sunnuntain lopputulos oli myös kokonaistulos, kun tuuli pesi meidät maanantaina alle 4 kn:lla. Megan voitti selvästi ja joutui vain menettämään kolmannen sijan. Ben tuli toiseksi viime kilpailun voiton ansiosta. Ulli sijoittui kolmannelle tasolle Benin kanssa. Urs tuli neljänneksi ja Detlef viidenneksi Report Trophy voitti ja sai kirjoittaa tämän raportin.

Ben van Cauwenbergh (2.), Megan Perscoe (1.), Ulli Libor (3.)

Raportti ei kuitenkaan olisi täydellinen, jos siinä jätettäisiin huomioimatta sosiaalinen vuorovaikutus. Jo peitaMyöhemmin suurin osa meistä kokoontui klubitaloon illalliselle ja kommunikointi alkoi.

Lauantaina oli sisältörikas tervetuloilta, jonka esitteli Saarbrücken Yacht Clubin puheenjohtaja ja katsastus tapahtumasta. Saar-Lor 10 vuottaLux Regatta. Steffi sai 10-vuotispäivänä kakun ja Michael sen gerjäljitellyt julisteet kaikkien osallistujien allekirjoituksilla, esittäjä Holger Humborg, joka pelasi myös 1. Saar-Lor-Lux oli siellä.

Manuela ja Ulli Libor jakoi monia erikoispalkintoja purjehtijoille, jotka eivät muuten ole valokeilassa. Näin Hendrick tuli uutena tulokkaanager arvostettu luokassa ja Nicolas (FRA), Peter (NED), Megan (GBR), Frakuten (GER) ja Sven (GER), koska he löysivät tiensä Bostalseen ensimmäistä kertaa. Patrick (IRL) sai pisimmän matkan (16 tuntia!) palkinnon, Janosch (GBR) kaukaisimmalle matkalle (Gibraltarilta) ja Dirk (GER) kauimpana matkaa varten Saksasta (807 km).


Lisäksi vastaava 10. sija kilpailussa sai päivänespreise: Loic (FRA) ja Urs (SUI). Megan (GBR) palkittiin myös kahdesti ensimmäisenä. Kaikella tällä oli erittäin rentouttava vaikutus, eikä vain tehnyt voittajia onnelliseksi.

Ja niin se meni Manuelan läpi ja sunnuntai-iltana Ulli edelleen. Stefan Kaste sai puolesta seine Myös juliste osallistujien allekirjoituksin sisältyi useiden lahjoitusten joukkoon. Christophe sai kiitosta julisteen ja logon graafisesta suunnittelusta Action4Europe. Yksi kohokohta oli tietokilpailu Frapurjehdukseen yleensä ja erityisesti 2.4 mR:n kanssa. Ensimmäinen henkilö, joka luuli tietävänsä vastauksen, otti yhteyttä rightiinger Vastaus sai yhden pisteen. Lopulta Megan voitti Ursin edellä. Loic ja Detlef, joilla oli sama määrä pisteitä, joutuivat taistelemaan pudotuspelissä kaikkien läsnäolevien iloksi ja tässä Detlefillä oli onnellisempi tieto. Pienenä hän ojensi valtavan, halkaisijaltaan kaksimetrisen kylpypyyhkeen Sven Schulzin suurelle perheelle -BelLisäksi, kuka voisi hyödyntää sitä paremmin kuuden ihmisen kanssa. Ja kahden perheen osallistuminen - Infan-pariger kahden tytön ja Schulz-parin kanssaBell neljän pojan kanssa – oli toinen tämän regatan sosiaalinen kohokohta. Erityisesti yhdeksän kuukauden ikäinen, aina hymyilevä Bjarne oli kaikkien osallistujien suosikki.
Wolfgang tuli 10. kahdesti ja Lutz kahdesti sinä päivänä ja sai tunnisteenespmatka. Christopher, Ulli, Megan ja Ben tulivat kumpikin kerran ensimmäiseksi.

Ja viimeiseksi gerMaanantaina palkintojenjako oli rento tapahtuma, jossa oli paitsi erittäin vaikuttavia virallisia palkintoja myös korkealaatuista olutta Fralevitettiin laajasti.

Kaksi 2.4 mR:n edustajaa hyppää sisään Frankreich sai seuraavan seuraavan regatan European Circuit on Seine, joka juhlistaa olympiapurjehduskilpailujen vuosipäivää 100 vuotta sitten samassa paikassa, olympialippu ja soihtu alkaen Ulli luovutettiin.

Kilpailun jälkeen mukaan tuli johtaja Achim Müller seiner crew, Steffi Jakobs keittoryhmänsä kanssa ja Michael Jacobs for seine Manuelaa ja järjestöä kiitettiin monta kertaa edellisinä päivinä Ulli Erityiset suosionosoitukset ja seisovat suosionosoitukset heidän tukiohjelmalleen lopussa.

Se oli upea regatta, eikä vain minulle.

Detlef Müller-Böling, GER 99, voittaja Report Trophy

Tulokset

Kuvia, kuvia, kuvia...

Saarland-television elokuvaraportti

Kun pidät tästä artikkelista?

Klikkaa palkintoa!

Keskimääräinen luokitus 5 / 5. Arvostelujen määrä: 15

Ei arvosteluja vielä! Arvioi tämä viesti ensimmäisenä.

Olemme pahoillamme, että et pitänyt postauksesta!

Parannetaan tätä postausta!

Miten voimme parantaa tätä viestiä?

(251 käyntiä)

Jätä kommentti

E-mail osoitetta ei julkaista. Erforderliche Felder sind mit * merkitty