Lutz-Christian Schröderin kuukausikirje – toukokuu 2023

Lutz-Christian Schröderin kuukausikirje – toukokuu 2023
5
(11)

Toiminta …

... vapaasti käännettynä se tarkoittaa minulle: liiku. On tunnettu tosiasia, että liikkuminen mahdollistaa kehittymisen ja edistymisen. Tarvitsemme ehdottomasti tätä lisäkehitystä 2.4 mR:n luokallemme. Luokka ei koostu vain veneistä, vaan ennen kaikkea ihmisistä, jotka tapaavat kilpailemaan näillä upeilla veneillä ja myös viettämään aikaa yhdessä maalla.

Koska olemme kyllä gerKun kutsumme sitä osallistavaksi luokaksi, monimuotoisuus on mielestäni päivänselvä – joten otamme mukaan paljon erilaisia ​​asioita. Monimuotoisuutta eri yksilöllisissä mahdollisuuksissa, saman mittakaavan eri veneissä, eri maissa ja kulttuureissa, uusissa formaateissa ja ehkä paljon muutakin. Pääasia, että se tuo meidät yhteen ja on hauskaa. Kaiken tämän yhteensovittaminen vaatii osaamista, rohkeutta, suvaitsevaisuutta ja lopulta... liikkumista. Toimintaa..., vain! Toivon meille kaikille henkiä ja rohkeutta saada tämä monimuotoisuus käyntiin, tai pikemminkin vesille.

Tässä suhteessa olen iloinen ideastager eurooppalaiset ystävämme otsikon alla Action4Europe Uskalla jotain uutta - järjestää haastavia regattoja ja pitää hauskaa yhdessä (hyvän ruoan kanssa) valituissa paikoissa Euroopassa. Joka tapauksessa olen niin vaikuttunut tästä projektista, että legendaarinen Nevellüüchtregatta, joka järjestetään tänä vuonna 10. kerran Action4Europe leikkii mukana. Toivotan meille kaikille hyvää purjehduskesää ja kutsun teidät tänään 30.09./01.10. Plau am Seeen.

Lutz Christian Schroeder GER 6
järjestäjänä NevellüüchtPlauer Hai Liven regatta

Kuvat: Moritz Rennecke ja LC Schroeder

Kun pidät tästä artikkelista?

Klikkaa palkintoa!

Keskimääräinen luokitus 5 / 5. Arvostelujen määrä: 11

Ei arvosteluja vielä! Arvioi tämä viesti ensimmäisenä.

Olemme pahoillamme, että et pitänyt postauksesta!

Parannetaan tätä postausta!

Miten voimme parantaa tätä viestiä?

(311 käyntiä)

yksi kommentti

  • Steve Bullmore

    Hyvin kirjoitettu Lutz Christian! Tällä verkkosivustolla nyt ilmaistuissa ajatuksissa on niin yhteistä. Tarvitsemme koko luokan tai jopa useampia merimiehiä näkemään kirjoitetun ja ennen kaikkea tuntevan merkityksen ja uskaltaa nousta ja tukea näitä tunteita. Hyvin tehty jälleen Lutz Christian. Steve

Jätä kommentti

E-mail osoitetta ei julkaista. Erforderliche Felder sind mit * merkitty