Kuukausikirje – maaliskuu 2023, kirjoittanut Hasse Malmsten

Kuukausikirje – maaliskuu 2023, kirjoittanut Hasse Malmsten
5
(8)

Sosiaalinen elämä on parasta

Yhtenä 2.4 mR-luokan historiassa pisimpään olleen 2.4-yhteisön jäsenenä tilasin suunnitelmat Norlin Mk III Pietarilta Norlin vuonna 1987 – Minua on pyydetty osallistumaan kuukausittaisella kirjeellä. Ne teistä, jotka ovat olleet noin pari vuotta, ovat ehkä törmänneet kommentteihini vuosien varrella ja tietävät, että minulla on vahvoja mielipiteitä. Yritän tässä katsoa 2.4mR luokkaa ehkä jostain muusta kuin tavallisesta kulmasta.

Olen turhauttavana ollut tietoinen erilaisista intressien ristiriidoista ja kasvumahdollisuuksien ja kasvumahdollisuuksien vähentämisestä 2.4mR-luokassa siitä lähtien, kun astuin luokkaan XNUMX-luvun lopulla.

Taustapeilistä katsottuna näyttää siltä, ​​että yhteisömme konfliktiviiva ei juurikaan eroa yhteiskunnan konfliktilinjoista aukkoina. Oma etu vastustaa yhteistä hyvää.

Luokassamme voidaan tunnistaa useita erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita. Rakentajat/suunnittelijat ovat kiinnostuneita monoistapolizing, omaa urapolkuaan edistäviä merimiehiä, uusia suunnittelijoita/rakentajia, jotka etsivät markkinoita yrityksilleen kilpailla, ja varmasti olen ikävöinyt joitain muita.

Edellä kuvatuista olosuhteista johtuen se on epäilemättä vähentänyt sekä kasvu- että vähentymismahdollisuuksianed jäsenet tuntevat olevansa osa kukoistavaa onnellista yhteisöä Haluan edistää näkemystä, että tärkein tekijä, joka liimaa minkä tahansa vapaasta tahdosta kokoontuneen ryhmän yhteen, on sen jäsenten kyky asettaa yhteinen etu oman edun edelle.

Voit sitten kysyä, kuinka edistät yhteistä hyvää. Yritän tuoda esiin joitakin ratkaisevia tekijöitä, jotka hyödyttävät kaikkia yhtäläisesti.

 • Ennustettavuus
  Sijoittaakseen sekä emotionaalisesti että taloudellisestiicaLuokassa on tiedettävä, mitkä säännöt tulevat voimaan lähitulevaisuudessa ja mikä visio yhteisöä johtaa, mihin suuntaan se liikkuu.
 • Reilu peli
  Organisaation johdon on näytettävä esimerkkiä ja toimittava aina täysin läpinäkyvästi suosimatta mitään erityistä etua muiden kustannuksella ja korostettava yhteisöön kuulumisen sosiaalisia puolia.
 • demokratisointi
  Laivastoorganisaatiolla voit ottaa jäsenet suoremmin mukaan päätöksentekoon ja siten lisätä identiteettiäicaluokkamme kanssa. Tästä on hyviä esimerkkejä, joista voimme oppia, Star-luokka on tässä suhteessa näkyvästi esillä. 2.4mR-luokkaan kuuluminen voi ja sen pitäisi olla muutakin kuin vain luokan sääntöjä noudattavan veneen ostamista ja kilpailujen voittoa.
 • Avoimen luokan sääntö
  Avoimen luokan säännön merkitys voidaan tulkita invitaosallistua yhteiseen tehtävään ja ystävällisessä kilpailussa kehittää 2.4 mR:n jahtia askel askeleelta maksimoidakseen saavutettavuuden ja suorituskyvyn ja siten lisätäkseen sen vetovoimaa kaikenlaisten purjehtijien keskuudessa.

I belTodettiin, että olisi suuri askel eteenpäin ja pois konflikteista, jos johto vuoropuhelussa jäsenten kanssa pystyisi laatimaan asiakirjan näiden linjojen hengessä. Yhteinen visio kaikki voivat olla yhtä mieltä irresphenkilökohtaisten ennakkoluulojen periaate, joka korostaa sitä, mikä meitä yhdistää, ei sitä, mikä erottaa.

vihaan Malmstenia, SWE 112
Veneenrakentaja

Kun pidät tästä artikkelista?

Klikkaa palkintoa!

Keskimääräinen luokitus 5 / 5. Arvostelujen määrä: 8

Ei arvosteluja vielä! Arvioi tämä viesti ensimmäisenä.

Olemme pahoillamme, että et pitänyt postauksesta!

Parannetaan tätä postausta!

Miten voimme parantaa tätä viestiä?

(257 käyntiä)

3 Kommentit

 • Keith Gordon

  Henkilökohtainen näkemykseni on tarve luokan strategiseen suunnitteluun eteenpäin.
  Oli selvää (niille, jotka ovat työskennelleet globaalien organisaatioiden kanssa), että heti kun purjehdus poistettiin paralympialaisista, emme palaisi mukaan.
  Se ei täytä yrityksen tarpeita. Siinä vaiheessa meidän olisi pitänyt katsoa Para Sailingin tulevaisuuteen odottamatta kuutta vuotta.
  Syrjään en usko purjehduksen olevan olympialaisissa vuonna 2032, ei taaskaan täytä KOK:n tulevaisuutta poljäiset tarpeet.
  Para Sailing in 2.4 OD, oletko lukenut WS:n tulevaisuutta poljäinen, se oli heidän verkkosivuillaan. Kaikkien veneiden tulee olla täsmälleen samanlaisia ​​ja luultavasti valmistettuja, joten veikkaan unohda NOD.
  Meidän on suunniteltava tulevaisuutta, emmekä saa tehdä välittömiä, ajattelemattomia ideoita. Työskentelemme WS:n kanssa. Päätös kestää vähintään vuoden.

 • Simon

  Kuten aina, minulla on aikaa lukea ja nauttia Hassen sanoista ja ajatuksista. Monet laivastosta ovat opettaneet minulle purjehtimaan 2.4:llä, vain Hasse on käyttänyt aikaa jakaakseen huomattavan venesuunnittelutietonsa ja auttaakseen minua ja monia muita parantamaan venettämme. Olet laivaston tunnustus.

Jätä kommentti

E-mail osoitetta ei julkaista. Erforderliche Felder sind mit * merkitty