Månedsbrev – maj 2023 af Lutz-Christian Schröder

Månedsbrev – maj 2023 af Lutz-Christian Schröder
5
(11)

Handling…

... frit oversat betyder det for mig: kom i bevægelse. Det er en velkendt sag, at bevægelse muliggør udvikling og avancement. Vi har absolut brug for denne videreudvikling for vores klasse af 2.4mR. Klassen består ikke kun af både, men frem for alt af mennesker, der mødes for at sejle med disse skønne både og også for at tilbringe god tid sammen på land.

Da vi er ja gerNår vi kalder det en inkluderende klasse, tror jeg, at mangfoldighed er dagens orden – så vi inddrager mange forskellige ting. Mangfoldighed i form af forskellige individuelle muligheder, forskellige både med samme måleformel, forskellige lande og kulturer, nye formater og måske meget mere. Det vigtigste er, at det bringer os sammen og er sjovt. At forene alt dette kræver kompetence, mod, tolerance og i sidste ende... at komme i bevægelse. Handling..., bare! Jeg ønsker os alle ånden og modet til at få denne mangfoldighed op at køre, eller rettere sagt på vandet.

I den forbindelse er jeg glad for ideenger vores europæiske venner under titlen Action4Europe At vove noget nyt - at arrangere udfordrende regattaer og at hygge sig sammen (med god mad) på udvalgte steder i Europa. Under alle omstændigheder er jeg så imponeret over dette projekt, at legendariske Nevellüüchtregatta, der afholdes for 10. gang i år, er en del af Action4Europe. Jeg ønsker os alle en god sejlersommer og inviterer i dag til 30.09./01.10. til Plau am See.

Lutz Christian Schroeder GER 6
arrangør af Nevellüüchtregatta fra Plauer Hai Live

Billeder: Moritz Rennecke og LC Schroeder

Mens du nyder denne artikel?

Klik på et trofæ!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal anmeldelser: 11

Ingen anmeldelser endnu! Vær den første til at bedømme dette opslag.

Vi beklager, at du ikke kunne lide indlægget!

Lad os forbedre dette indlæg!

Hvordan kan vi forbedre dette indlæg?

(232 besøg)

One Comment

  • Steve Bullmore

    Godt skrevet Lutz Christian! Der er sådan et fællestræk i de tanker, der nu bliver udtrykt på denne hjemmeside. Vi har brug for, at hele klassen eller endnu flere sejlere kan se fornuften i det, der bliver skrevet og frem for alt føles, og være modige nok til at stå frem og støtte disse følelser. Godt gået igen Lutz Christian. Steve

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med * markeret