Report Trophy beim European Circuit

Report Trophy beim European Circuit
5
(5)

Ved regattaerne af European Circuit der vil naturligvis også være beretninger om vejret, deltagerne, resultaterne, støtteprogrammet osv.; fordi det er, hvad dine venner, din familie og helt sikkert dig selv forventer.

For at vi kan overtale én deltager til at skrive rapporten ad gangen, har vi Report Trophy doneret. 5. pladsen i den samlede rangliste vinder dette vidunderlige trofæ og får lov til at skrive rapporten, der vil blive offentliggjort på denne hjemmeside. Alle kan komme ind seiner modersmålsskrivning. Derefter finder oversættelsen sted autautomatisk til ethvert ønsket europæisk sprog.

Så vi kan få trofæet næste gang European Circuit regattaen er tilgængelig igen, vil udfordringspræmien muligvis ikke beholdes. Snarere efter den ceremonielle overrækkelse ved prisoverrækkelsen og et foto med prisvinderenger lagt tilbage i kufferten og gemt til næste regatta.

beskyttet Report Trophy

Det vil prisen dogger i Report Hall of Fame inkluderet på denne hjemmeside, så navnet og billedet vil blive bevaret for evigt. Hvis det ikke er et yderligere incitament... 🙂

Mens du nyder denne artikel?

Klik på et trofæ!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal anmeldelser: 5

Ingen anmeldelser endnu! Vær den første til at bedømme dette opslag.

Vi beklager, at du ikke kunne lide indlægget!

Lad os forbedre dette indlæg!

Hvordan kan vi forbedre dette indlæg?

(86 besøg)

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med * markeret